Image Alt

Online Edukacije

   Online Edukacije

Osjećate kao da ste stalno u sukobu s djetetom?

Brinete da sve radite krivo i da ćete totalno zeznuti svoje dijete?

Ponekad se osjećate posramljeni zbog ponašanja svog djeteta i osjećajte krivnju što se tako osjećate?

Razumijem vas.

Mnoge roditelje muče slični izazovi, no postoje lake i efikasne metode koje i vi možete naučiti primjenjivati te time olakšati sebi i svom djetetu.

U ciklusu online edukacija “Realno roditeljstvo-izazovi u roditeljstvu i kako ih riješiti” naučiti ću vas koristiti jednostavne metode koje će vam pomoći da minimizirate ispade i maknete se od neučinkovitih metoda discipliniranja, prevladate osjećaj krivnje i pomognete i sebi i djetetu stvoriti  lakši i zadovoljniji svakodnevni obiteljski život.

Ovaj ciklus edukacija namijenjen je roditeljima djece u dobi 1-7 godina, a u 3 online interaktivne edukacije očekuju vas sljedeće teme:

16.02. (17:30 – 19:30) KAKO RAZUMJETI DJEČJE REAKCIJE I OSJEĆAJE?

Naučit ćte kako funkcionira dječji mozak i djetetove reakcije, kako se s njima nositi i kako pomoći svom djetetu, te kako uspostaviti zdrave granice.

23. 02. (17:30 – 19:30) KAKO SE NOSITI S EMOCIONALNIM ISPADIMA I TANTRUMIMA DJETETA I KAKO IH SMANJITI?

Naučit ćete kako prepoznati i razlikovati emocionalne ispade i tantrume, kao i nekoliko efikasnih metoda koje možete upotrijebiti u slučaju prije, za vrijeme i poslije ispada.

02.03. (17:30 – 19:30) NAUČITE EFIKASNE METODE DISCIPLINIRANJA

Bez obzira koje odgojne metode koristili, vjerujem da svaki roditelj radi kako najbolje u ovom trenutku zna. Vjerojatno ste primjetili da glavnina “najpopularnijih” metoda discipliniranja ne daje rezultate. Na ovoj edukaciji naučit ćete primjere i scenarije efikasnih metoda discipliniranja koje će vam olakšati svakodnevicu s djetetom i povećati zadovoljstvo svakodnevnog življenja u obitelji.

ŠTO JOŠ DOBIVATE OVIM EDUKACIJAMA?

– konkretne situacije i primjere mogućih rješenja

– efikasne alate i strategije za uspješno roditeljstvo

– podršku u procesu od 3 tjedna kroz grupni rad

– vježbice i primjere koje možete koristit svaki dan

– povezivanje i podršku mentorice i ostalih sudionika kroz grupni rad u trajanju od 3 tjedna što je razdobolje u kojem uistinu možete učiniti vidljive promjene.

Edukaciju provodi Jasmina Hadela, stručnjakinja za rani razvoj u djetinjstvu i roditeljstvo te majka troje djece.

U svom Centru za rani razvoj u djetinjstvu kroz individualna savjetovanja i edukacije osnažuje roditelje da transformiraju svoje frustracije, strahove i sumnju u sebe te postanu samopouzdaniji u svom roditeljstvu. Magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, doktorandica pedagogije, predavačica u naslovnom zvanju i vanjska suradnica na Učiteljskom fakultetu, te autorica stručnih i znanstvenih radova u području odgoja i obrazovanja.

Ulaganje u ciklus edukacija “Realno roditeljstvo – izazovi u roditeljstvu i kako ih riješiti” i u poboljšanje svojih roditeljskih vještina te odnosa s djetetom je 499 kuna.

KAKVA SU ISKUSTVA POLAZNIKA PRETHODNIH CIKLUSA EDUKACIJA?

“Online predavanja svakako vrijede svakog vremena, svake kune i svake riječi vrijedne hvale. Vrlo edukativno, korisno i primjenjivo. Bilo je zanimljivo društvo, jedna ugodna i opuštajuća atmosfera, emocije su prštale sa svih strana.” (Iva)
U svakom trenutku možemo donijeti drugačije odluke i naučiti kako reagirati, kako se osnažiti, kako pomoći svom djetetu i time ne samo promijeniti svoj živit nego i život svog djeteta.
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.